Com ens organitzem?

Som un grup de consum autogestionat on tots i totes ens hi impliquem. D’una banda, un dimecres cada dos mesos ens toca torn per repartir els productes. D’altra banda, cada un de nosaltres forma part d’una comissió. Les decisions les prenem conjuntament en assemblea cada dos mesos aproximadament.

COMUNICACIÓ INTERNA

Comptem amb un grup de Google per comunicar-nos a través del correu electrònic, on compartim els nostres documents per les comandes, els continguts de les cistelles, el calendari de torns, etc…i informacions diverses dels nostres productors, del barri o de la xarxa d’economia social i solidària de Barcelona. Tenim també un grup de whatsapp per organitzar-nos de manera més ràpida, pràctica i urgent, intentant sempre respectar aquest espai sense bombardejar el grup amb missatges poc importants.

TORNS

Els torns es fan cada dos mesos, per rotació, i duren una hora. Una unitat familiar s’encarrega d’ordenar les cistelles que han portat els proveïdors, de repartir la fruita, els ous, els formatges… segon el full de comanda. I, amb un somriure, rebre les altres unitats familiars que venen a recollir la seva cistella!

PAGAMENT

El pagament de les cistelles es fa a principi de mes: hem d’escollir el tipus de cistelles que volem (petites, mitjanes o grans, podem variar) i pagar-ho tot abans del dia 5 per transferència. Al preu de les cistelles del mes següent, s’afegeix el preu dels extres del mes anterior com el pa, les cerveses, el formatge, els cosmètics…i també els extres semanals de verdura i fruita. La comissió d’economia s’encarrega de realitzar un full de càlcul cada mes per fer-ho tot més fàcil.